Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apelsīnu tēja

Sastāvdaļas
  • 500ml ūdens
  • 1 apelsīns
  • 2 tējk. melnā tēja ar meža ogu aromātu
  • cukura sīrups pēc garšas
Kad termometra stabiņš aiz loga nolaižas zem 15 grādiem, šo teju var pasniegt siltu. Bet kamēr vēl baudām pēdējās siltās dienas, pasniedziet to atvēsinātu. Tā ir ļoti garšīga!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Apelsīnu kārtīgi nomazgāt un norīvēt miziņu. No paša apelsīna izspiest sulu. Apelsīna miziņu pārlikt karstumizturīgā traukā, apliet ar vārošu ūdeni un ļaut 10 min. ievilkties. Šķidrumu izkāst un uzvārīt. Tējkannā iebērt sausu tēju, apliet ar vārošu apelsīna novārījumu, apsegt ar vāciņu un ļaut ievilkties 4-5 min. Pievienot apelsīna sulu un pēc garšas pievienot cukura sīrupu.
2
Pasniedz siltu vai aukstu.

Pievienot komentāru

Bezalkoholiskie dzēr.