Asā marināde gaļai
Sastāvdaļas
- 5 ēd.k. adžika
- 3 ķiploka daiviņas
- olīveļļa
- 1 ēd.k. smaržīgie pipari
- 1 ēd.k. melnie pipari
- sāls
Jums medībās paveicies? Vai vienkārši no lielveikala esat pārnesuši labu cūkgaļas vai liellopa gabalu un iecere to pagatavot uz oglēm? Šī recepte noderēs!
Pagatavošana
1
Smaržīgos un melnos piparus saberzt piestā ar ķiplokiem, pievienot adžikai. Šajā masā iemaisīt gaļu. Pievienot eļļu tik daudz, lai marināde vienmērīgi apklāj gaļas gabaliņus.
2
Marinē vēsā vietā apm. 6 st.
3
Gaļu uzdur uz iesmiem un cep uz karstām oglēm līdz gatavībai.