Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asie vistu spārniņi "Buffalo"

Sastāvdaļas
  • 1 kg vistas spārniņi
  • 1 ēd.k. Tabasco mērce
  • 1 ēd.k. Balsamiko mērce
  • kukurūzas vai kviešu milti
  • Mērcei:
  • 300ml grieķu jogurts
  • 120g zilais siers
  • 2-3 selerijas kāti
  • sāls, svaigi malti pipari
Spārniņi "Buffalo" parasti tiek fritēti, bet tas nav veselīgi. Un pirms tam spārniņus marinē 6-8 stundas. Mēs piedāvājam gan ātrāku, gan veselīgāku variantu. Sanāca ļoti garšīgi!

Pagatavošana

1
Katru vistas spārniņu sagriezt trijās daļās ( pašus galiņus neizmantosim). Spārniņus apviļāt miltos, pārkaisīt ar sāli un pipariem un cept iepriekš uzkrsētā krāsnī 200 grādos - 20 min, tad apgriezt otrādi un cept vēl 25 min., kamēr spārniņi kļūst zeltaini-brūni.
2
Kamēr spārniņi cepās, pagatavosim mērci. Sieru sadrupināt bļodiņā, pievienot jogurtu un ar dakšiņu saspaidīt. Pievienot smalkos kubiņos sagrieztus selerijas kātus un piparus pēc garšas. Kārtīgi samaisīt. Līdz pasniegšanai novietot aukstā vietā.
3
Spārniņus pārlikt katlā, pievienot etiķi, Tabasco mērci, sāli, uzlikt vāku un kārīgi sakratīt.
4
Pasniedz uzreiz, kamēr spārniņi vēl ir karsti.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni