Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Chili con carne e birra

Sastāvdaļas
  • 500g liesa liellopa maltā gaļa
  • 1,5gl tumšais alus
  • 400g konservētas sarkanās pupiņas
  • 400g konservētas baltās pupiņas
  • 400g smalcināti konservēti tomāti
  • 1 sīpols
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • 1 čili pipars
  • 1/2 ēd.k. čili pasta
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • sāls, pipari
Receptes Chilli Con Carne galvenās sastāvdaļas ir pupiņas, kinza, koriandrs un ķiploka daiviņas. Taču šodien mēs gatavosim Chili con carne e birra un šīs receptes galvenā sastāvdaļa ir tumšais alus!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Sīpolu un ķiplokus sasmalcina. Katlā ar biezu apakšu apcep olīveļļā sīpolus un ķiplokus, pievieno malto gaļu un apcep arī to. Pievieno sasmalcinātus tomātus un sautē 5 min. Pielej alu, čili pastu, pupiņas bez šķidruma un sautē visu alū apm. 20 min, līdz šķidrums ir iztvaikojis.
2
Gatavam ēdienam pievieno sagrieztu čili piparu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni