Chili con carne e birra
Sastāvdaļas
- 500g liesa liellopa maltā gaļa
- 1,5gl tumšais alus
- 400g konservētas sarkanās pupiņas
- 400g konservētas baltās pupiņas
- 400g smalcināti konservēti tomāti
- 1 sīpols
- 3-4 ķiploka daiviņas
- 1 čili pipars
- 1/2 ēd.k. čili pasta
- 1 ēd.k. olīveļļa
- sāls, pipari
Receptes Chilli Con Carne galvenās sastāvdaļas ir pupiņas, kinza, koriandrs un ķiploka daiviņas. Taču šodien mēs gatavosim Chili con carne e birra un šīs receptes galvenā sastāvdaļa ir tumšais alus!
Pagatavošana 2 porcijas
1
Sīpolu un ķiplokus sasmalcina. Katlā ar biezu apakšu apcep olīveļļā sīpolus un ķiplokus, pievieno malto gaļu un apcep arī to. Pievieno sasmalcinātus tomātus un sautē 5 min. Pielej alu, čili pastu, pupiņas bez šķidruma un sautē visu alū apm. 20 min, līdz šķidrums ir iztvaikojis.
2
Gatavam ēdienam pievieno sagrieztu čili piparu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.