Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cūkgaļas kotletes ar kartupeļu salātiem

Sastāvdaļas
  • 500g četrās daļās sagriezti kartupeļi
  • 500g cūkgaļas maltā gaļa
  • 1 sīki sakapāts sīpols
  • 90 ml krējums
  • 1 ola
  • 60ml piens
  • 30g kviešu milti
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • 1 ēd.k. sinepes ar graudiņiem
  • 1 ēd.k. svaigi spiesta citrona sula
  • zaļie loki
  • rīvmaize (pēc vēlmes)
  • sāls, pipari
Kurš gan nav baudījis cūkgaļas kotletes?! Taču šai receptei ir nianses. Izmēģiniet recepti un jūs to gatavosiet vēl un vēl.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus novāra sālsūdenī līdz tie gatavi, nokāš un atdzesē. Pievieno sagrieztus zaļos lociņus, krējumu, sinepes, citrona sulu un samaisa.
2
Lielā bļodā sajauc malto gaļu ar olu, sīpoliem, miltiem, pienu, pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. No maltās gaļas veido kotletes un, ja ir vēlme, apviļā rīvmaizē. Pannā uzkarsē eļļu un cep 8-10 min., ik pa brīdim apgrozot, līdz tās kļūst zeltainas.
3
Kotletes pasniedz karstas ar kartupeļu salātiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni