Dārzeņu rasols ar āboliem
Sastāvdaļas
- 5-7 vārīti kartupeļi
- 2-3 vārīti burkāni
- 2 marinēti gurķi
- 1 ābols
- 1 neliela selerijas sakne
- 4 ēd.k. krējums
- 1 tējk. sinepes
- sāls
Gaļa un saldumi svētku laikā ēsti diezgan, jāpadomā par vieglākiem ēdieniem. Tad nu piedāvājam jums vēl vienu pārbaudītu salātu recepti.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Kartupeļus, burkānus un selerijas sakni nomizot. Selerijas sakni sarīvēt uz dārzeņu rīves, kartupeļus un burkānus sagriezt strēmelītēs. Tāpat sagriezt ābolu un marinētus gurķus.
2
Krējumu sajaukt ar sinepēm un sāli.
3
Visus sagrieztus dārzeņus pārlikt salātu bļodā, pārliet ar mērci un apmaisīt.
4
Pasniedz uzreiz.