Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Karstie kartupeļu salāti ar kūpinātu gaļu 2

Sastāvdaļas
  • 6 vāŗiti kartupeļi
  • 125g kūpināta gaļa (cauraudzis)
  • 150g rīvēts siers (piem. Holandes)
  • 1 sīpols
  • 1/2 gl krējums
  • marinēti Halapenjo
Šis ir kārtīgs ēdiens iz senas pavārgrāmatas.Rekomendējam receptes pagatavošanā izmantot tieši laukos (mājās) kūpinātu gaļu. Tai ir īstā garša un aromāts. Lai labi garšo!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus un kūpinātu gaļu sagriež mazākos gabalos. Sīpolus smalki sakapā.
2
Ja ir čuguna panna vai forma, kurā var gan cept, gan likt cepeškrāsnī, tad iesakām taisīt uzreiz tajā. Ja tādas nav, tad izmanto pannu - pēc tam jāpārliek viss karsstumizturīgā formā.
3
Formu uzkarsē un apcep tajā kūpinātu gaļu un sīpolus. Pievieno kartupeļus, krējumu, apmaisa un uguni izslēdz. Pievieno Halapenjo, pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 15 min.
4
Pasniedz uzreiz.

Skatīt visus komentārus

Salāti