Deserta jogurta zupa ar augļiem un pistācjām
Sastāvdaļas
- 1kg grieķu/turku jogurts
- 400g konservēti augļi sīrupā (ananāsi, mango, papaija, līči)
- 50g lobītas pistācijas
- 4-5 ēd.k. rožu sīrups
Saprotams, ka zupas mēdz būt dažādas. Vēlamies jūs iedrošināt eksperimentiem. Ja vienreiz pagatavosiet jogurta zupu - amats rokā! Pagatavot to ir vienkārši un zupu katru gatavošanas reizi var nedaudz variēt. Piemēram pistācijas aizstājot ar drupinātiem cepumiem. Pamēģiniet!
Pagatavošana 4 porcijas
1
1. Blendera traukā pārlikt pusi no konservētiem augļiem kopā ar visu sīrupu. Pievienot jogurtu, rožu sīrupu un sablendēt. Pistācijas riekstus sasmalcināt - to viegli var izdarīt ar blenderi.
2
2. Pa porcijas trauciņiem sadalīt atlikušos augļus. Augļus pārliet ar sablndētu jogurta masu un pa virsu pārkaisīt ar pistāciju riekstiem. Pasniedz uzreiz.