Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grilēti vistas filejas iesmiņi

Sastāvdaļas
  • 700g vistas fileja
  • Marinādei:
  • 1 citrons
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 lauru lapas
  • 2 zariņi timiāna
  • 1 tējk. kalt. oregano
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • sāls, pipari
Vistas filejai ir augsta uzturvērtība un zems kaloriju daudzums. Turklāt, tai ir daudz un dažādas pagatavošanas iespējas. Piedāvājam jums vēl vienu pārbaudītu vistas filejas pagatavošanas veidu. Lūdzu ņemiet vērā, gaļas marinēšanai ierēķiniet 2 stundas!

Pagatavošana 3 porcijas

1
Vistas fileju sagriezt kubiņos un pārlikt bļodā. Timiānu, ķiplokus un lauru lapas sasmalcināt. No citrona izspiest sulu, pievienot pārējās marinādes sastāvdaļas (izņemot sāli) un pārliet gaļai. Apmaisīt un atstāt marinādē uz 2 st.
2
Gaļu uzdurt uz iesmiņiem un cept uz grila. Jau gatavu gaļu pārkaisīt ar sāli.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni