Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Potato salad with parsley, dill and olive oil. Selective focus

Kartupeļu salāti parastie

Sastāvdaļas
  • 500g kartupeļi
  • 50g loki
  • 20g dilles
  • 2 ēd.k. eļļas
  • etiķis pēc garšas
  • sāls, pipari pēc garšas
Šī recepte izlasīta 1952.gada pavārgrāmatā, bet nogaršojot ir skaidrs - vienkaršās receptes nezaudē savu aktualitāti arī mūsdienās.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus novārīt ar visu mizu, atdzesēt un sagriezt palielās šķēlēs. Pārlikt bļodā, pārkaisīt ar sāli, pipariem, pievienot etiķi un eļļu un samaisīt.
2
Pirms pasniegšanas pārkaisīt ar smalki sakapātiem zaļumiem. pasniedz pie gaļas un zivs ēdieniem kā piedevu, vai arī kā salātus.

Pievienot komentāru

Salāti