Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marinēta siļķe biešu krēmā

Sastāvdaļas
  • 200g marinētas siļķes
  • Mērcei:
  • 150g krējuma
  • 1 sīpols
  • 150g vārītas bietes
  • sāls, pipari pēc garšas
Vai katrai saimniecei zināms tradicionāls svētku ēdiens "Siļķe kažokā", bet ja nu rodas vēlme pagatavot ko neierastāku, šī recepte būs īstā.

Pagatavošana 12 porcijas

1
Vārītas bietes notīrīt, sagriezt mazākos gabalos. Sīpolus sagriezt plānos gredzenos, pārkaisīt ar sāli, pieliet etiķi un vārošu ūdeni. Pēc 10 min. šķidrumu noliet. Bietes, krējumu, piparus un marinētus sīpolus sablendēt.
2
Glāzē ielikt pāris ēdamkarotes biešu krēma, pa virsu uzlikt siļķes gabaliņu. Pēc vēlmes var pārkaisīt ar zaļiem lociņiem.
3
Uz galda servē vai nu kociņus, uz kā uzdurt siļķi, vai mazas uzkodu dakšiņas, lai būtu vieglāk siļķi mērcēt krēmā un ēst. Šo uzkodu var pasniegt arī uzkodu karotēs.

Pievienot komentāru

Uzkodas