Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salāti ar ātri ceptu vistu un dārza zemenēm

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas
  • 400g dažādu salātlapu
  • 300g zemenes
  • 2 olas
  • zaļais vai sarkanais baziliks
  • rīvmaize
  • 1 ēd.k. rīvēta citrona miziņa
  • olīveļļa
  • Balzamiko etiķis
  • sāls, pipari
Dārza zemene ir mazkaloriju produkts, kurš satur tikai 30 kkal/ 100g! Turklāt tās ir vienreizēji gardas un lieliski sader ar citiem produktiem. Piedāvājam jums vēl vienu recepti, kurā izmantosim dārza zemenes.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Vistas filejas sagriezt mazākos gabalos. Olas ar dakšiņu uzputot, pievienot sāli. Rīvmaizei pievienot rīvētu citrona miziņu un smalki sakapātu baziliku. Vistas filejas gabaliņus apviļāt olas maisījumā, tad rīvmaizē. Pannā uzkarsēt eļļu un ātri apcept vistu apm. 5 min. no katras puses.
2
Mērcei olīveļu uzputot ar Balzamiko.
Salātlapas noskalot, apžāvēt un saplūkāt. Iebērt bļodā. Zemenes noskalot un sagriezt šķēlītēs. Pievienot sasmalcinātas bazilika lapiņas. Apmaisīt. Salātus sakārtot porcijas šķīvjos. Pa virsu kārtot vistas gabaliņus, pārkaisīt ar svaigi maltiem pipariem un pārliet ar mērci. Dekorē ar bazilika lapiņām.

Pievienot komentāru

Salāti