Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salāti ar šķiņķi un selerijas sakni

Sastāvdaļas
  • 250g šķiņķis
  • 3 burkāni
  • 250g selerijas sakne
  • 150g konservēta kukurūza
  • 4-5 marinēti gurķi
  • 1 sīpols
  • pētersīļi
  • Mērcei:
  • 150g krējums
  • 2 ēd.k. vīna etiķis
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • 1 ēd.k. franču sinepes
  • sāls, pipari
Selerija satur vielas, kas tonizē nervu sistēmu, attīra asinis, stimulē virsnieru un zarnu trakta darbību. Turklāt, tā ēdienam piešķir īpašu noti. Noteikti izmēģiniet šo recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Burkānus un selerijas sakni notīrīt un sarīvēt uz dārzeņu rīves. Šķiņķi un gurķus sagriezt strēmelītēs. Sīpolus sagriezt mazos kubiņos. Visu samaisīt. Pievienot kukurūzu un sasmalcinātus pētersīļus.
2
Mērcei krējumu sajaukt ar olīveļļu, etiķi un sinepēm, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Mērci pārliet salātiem un apmaisīt.

Pievienot komentāru

Salāti