Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pork kebab with potato, onion and tomato sauce, selective focus

Šašliks klasiskā marinādē

Sastāvdaļas
  • 1 kg kakla karbonādes
  • 150ml sausa baltvīna
  • 2 sīpoli
  • sāls un svaigi malti pipari
Jo vairāk saulainu dienu prognozē sinoptiķi, jo vairāk cilvēku pusdienas vai vakariņas gatavo uz oglēm. Un saprotams neiztiek bez tradicionālām vērtībām - šašlika.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Gaļu sagriezt apm. 3 cm lielos kubiņos. Sīpolu sagriezt gredzenos.
Lielā katlā liek kārtām gaļu un sīpolus, katru kārtu apslaka ar vīnu, pārkaisa ar pipariem. Nolikt marinēties aukstā vietā uz 6-8 stundām.
Īsi pirms cepšanas sīpolus izņemt ārā. Gaļu uzdurt uz iesmiem un cept 20-30 minūtes uz karstām oglēm. Pašās beigās pārkaisīt ar sāli.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni