Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Vistas filejas kotletes ar svaigu tomātu mērci

Sastāvdaļas
  • Kotletēm:
  • 500g vistas fileja
  • 1 ola
  • 2 maizes šķēles
  • 70ml saldais krējums
  • 1 ēd.k. Franču sinepes
  • dilles
  • sāls, pipari
  • eļļa
  • rīvmaize
  • sausās garšvielas
  • Mērcei:
  • 1/2 sarkanā paprika
  • 2-3 gatavi tomāti
  • dilles
  • 1 neliels sīpols
  • 1 ēd.k. adžika
  • 1/2 laima sula
  • sāls
Šo kotlešu pagatavošanas recepte viennozīmīgi ieņems savu godpilno vietu Tavā recepšu izlasē. Lai labi garšo!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Maizi ielikt bļodā, pārliet ar saldo krējumu un ļaut tai uzbriest. Vistas fileju sasmalcināt, pievienot maizi, olu, sinepes, sasmalcinātas dilles, sāli un svaigi maltus piparus.
2
Sagatavot panējumu. Rīvmaizi sajaukt atsevisķā bļodiņā ar garšveilām. Samitrināt rokas un izveidot nelielas kotletes. Katru kotleti apviļāt rīvmaizē. Kotletes cept uzkarsētā eļļā.
3
Pagatavot mērci. Papriku, sīpolu un tomātus sagriezt smalkākos gabalos. Ar blendera palīdzību sasmalcināt, pievienot adžiku, laima sulu, smalki sakapātas dilles un sāli.
4
Kotletes pasniedz ar svaigu tomātu mērci.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni