Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Grilled chicken and zucchini kebabs with sauce, selective focus

Vistas kebabi ar kabaču mērci

Sastāvdaļas
  • 4 vistas filejas
  • 1 citrona sula un rīvēta citrona miziņa
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • svaigs timiāns
  • sauss oregano
  • olīveļļa
  • sāls, pipari
  • Mērcei:
  • 2 nelieli kabači
  • 2 gl. krējums
  • 1 ķiploka daiviņa
  • zaļumi pēc garšas
  • 1/2 citrona sula
  • sāls, pipari
Vienkārši, ātri un ļoti garšīgi! Lūk, pirmie trīs vārdi kuri ienāk prātā raksturojot šo recepti. Nobaudiet arī jūs!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas filejas sagriezt palielos kubiņos, ielikt maisiņā. Pievienot citrona sulu un miziņu, oregano, timiānu pēc garšas, smalki sakapātus ķiplokus, mazliet olīveļļas, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Maisiņu aizvērt un saturu sakratīt. Atstāt uz 30 min. marinēties, ik pa brīdim maisņu sakratot.
2
Vistas filejas gabaliņus uzdurt uz iesmiem un cept uz grila līgz gaļa gatava.
3
Kabačus notīrīt un sagriezt plānās strēmelītēs ar dārzeņu mizojamo apm. pusi no kabača, pārkaisīt ar sāli. Pārējo kabaci sarīvēt uz dārzeņu rīves un sajaukt ar krējumu, sasmalcinātu ķiploku un zaļumiem, citrona sulu, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
4
Vistas kebabus pasniedz ar kabaču strēmlītēm, kuras uzdur tur pat uz iesmu galiem. Klāt pasniedz mērci.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni