Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas salāti ar kariju

Sastāvdaļas
  • 400g vistas fileja
  • 2 selerijas kāti
  • 40g kinza
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 100g mājas majonēze
  • 100g dabīgs jogurts
  • 1 tējk. karija pulveris
  • malta sarkanā paprika
  • sāls
Aktieris Harisons Fords ir veselīga dzīvesveida piekritējs. Kādā no ASV kulinārijas šoviem izcilais aktieris šos salātus nodēvēja par viegli pagatavojamiem un īpaši gardiem. Nogaršojiet arī jūs.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pagatavot mērci: majonēzi sajaukt ar jogurtu, smalki sakapātu sīpolu, kariju, pievienot pēc garšas sāli, apsegt trauku ar vāku vai pārtikas plēvi un ielikt ledusskapī līdz pasniegšanai.
2
Vistas fileju, pārliet ar vārošu ūdeni tā, lai fileja būtu tikko apsegta, uzvārīt, noņemt putas, pievienot sāli, apsegt ar vāku un vārīt uz nelielas uguns 12-15 min. līdz fileja ir gatava. Katliņu noņemt no uguns un atdzesēt fileju ar visu buljonu nenoņemot vāku līdz pilnīgai atdzišanai apm. 30 min. Fileju izņemt un sagriezt strēmelītēs (buljons nebūs nepieciešams).
3
Seleriju sagriezt plānās šķēlītēs. Seleriju sajaukt ar smalki sakapātu kinzu un seleriju, pievienot mērci un papriku un visu sajaukt. Pasniegt nekavējoties.

Pievienot komentāru

Salāti