Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sarkanvīnā sautētas bietes ar siļķi

Sastāvdaļas
  • 2 bietes
  • 2 ēd.k. sojas mērce
  • 3 ēd.k. olīveļļa
  • 300g siļķes fileja
  • 1 sīpols
  • 100ml sarkanvīns
  • timiāns
  • sāls, pipari
Pēc uzturvērtības biete ir viens no visvērtīgākajiem dārzeņiem. Bietes sastāvā esošās vielas pazemina asinsspiedienu un stiprina imunitāti. Bietes lieliski spēcina organismu.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Bietes sagriezt strēmelītēs. Sīpolu sagriezt mazos kubiņos. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un bietes. Pievienot vīnu, sojas mērci, timiānu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, apsegt ar vāku un sautēt 10 min.
2
Siļķu fileju sagriezt mazākos gabalos un sakārtot uz šķīvja.
3
Bietes pasniegt ar siļķi, krējumu un rupjmaizi.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni