Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistu spārniņi grilam karstajā marinādē

Sastāvdaļas
  • 1 kg vistu spārniņi
  • Marinādei:
  • 2 ēd.k. sinepes
  • 2 ēd.k. citrona sula
  • 2 tējk. cukurs
  • 2 tējk. pipari
  • 2 tējk. sāls
Aizvien biežāk dodamies pie dabas un izmantojam katru iespēju uzrīkot pikniku. Tāpēc grila eksperti piedāvā jums vēl vienu recepti, kura pusdienas pie dabas krūts padarīs īpašas un atmiņā paliekošas!

Pagatavošana

1
Katlā ieliet apm. 1l ūdens un pievienot visas marinādes sastāvdaļas. Marinādi uzkarsēt, bet nevārīt. Ar karstu marinādi pārliet spārniņus un atstāt istabas temperatūrā marinēties apm. 2 st.
2
Spārniņus cept uz grila, ik pa brīdim apgrozot, apm 15-20 min.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni