Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Chicken burger with fresh salad and sauce

Zandarta kotletes pildītas ar baravikām

Sastāvdaļas
  • 350 g zandarta fileja
  • 100 g baltmaize
  • 150 g saldais krējums
  • rīvmaize
  • olīveļļa
  • sāls un svaigi malti pipari
  • &nbsp
  • Pildījumam:
  • 200 g baravikas
  • 175 g sīpoli
  • 35 g GI sviests
  • sāls
Kad esam tikuši pie zandarta filejas un kā reize ir arī veiksmīgi pasēņots, pagatavojiet šīs gardās kotletītes.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Zandarta fileju divas reizes samaļ, otru reizi maļ kopā ar saldajā krējumā izmērcētu baltmaizi. Zivs masai pievieno sāli, piparus, atlikušo krējumu un labi samīca. Izveido ~ 1 cm biezus plācenīšus, vidū liek sēņu pildījumu, malas saspiež, apviļā rīvmaizē, izveido ovālas kotletes un apcep tās olīveļļā uz pannas, vēlāk cepeškrāsnī.
2
Pildījums: sasmalcinātus sīpolus un baravikas apcep sviestā, pievieno sāli, piparus, visu kārtīgi samaisa.
3
Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni