Zandarta kotletes pildītas ar baravikām
Sastāvdaļas
- 350 g zandarta fileja
- 100 g baltmaize
- 150 g saldais krējums
- rīvmaize
- olīveļļa
- sāls un svaigi malti pipari
-  
- Pildījumam:
- 200 g baravikas
- 175 g sīpoli
- 35 g GI sviests
- sāls
Kad esam tikuši pie zandarta filejas un kā reize ir arī veiksmīgi pasēņots, pagatavojiet šīs gardās kotletītes.
Pagatavošana 2 porcijas
1
Zandarta fileju divas reizes samaļ, otru reizi
maļ kopā ar saldajā krējumā izmērcētu baltmaizi.
Zivs masai pievieno sāli, piparus, atlikušo
krējumu un labi samīca. Izveido ~ 1 cm biezus plācenīšus, vidū liek sēņu pildījumu, malas saspiež, apviļā rīvmaizē, izveido ovālas kotletes un
apcep tās olīveļļā uz pannas, vēlāk cepeškrāsnī.
2
Pildījums: sasmalcinātus sīpolus un baravikas
apcep sviestā, pievieno sāli, piparus, visu kārtīgi samaisa.
3
Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem