Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ziedkāpostu un paprikas asā zupa

Sastāvdaļas
  • 1 galv. ziedkāposti
  • 1 neliels sīpols
  • 1,5l vistas buljons
  • 1 burkāns
  • 3 ēd.k. kupināta paprika
  • čili pipari
  • eļļa
  • sāls, svaigi malti pipari
Šis ir garšīgs veids, kā izbaudīt ziedkāpostus. Asie pipari piešķir zupai pikantu siltumu, vistas buljons sniedz tikko jaušamu garšas akcentu. Šādu zupu janogaršo ikvienam gardēdim.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Sīpolu smalki sakapāt. Burkānu notīrīt un sagriezt ripiņās vai kubiņos. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un burkānus, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pievienot papriku, čili piparus pēc garšas, apmaisīt, pieliet mazliet buljonu un sautēt vēl 3 min.
2
Katlā ieliet buljonu un uzvārīt. Pievienot ziedkāpostus, burkānu-sīpolu masu un varīt, līdz ziedkāposti ir gatavi.
3
Pasniedz pārkaisot ar svaigiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Zupas