Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Cūkgaļas karbonādes apelsīnu marinādē

Sastāvdaļas
  • 3 cūkgaļas karbonādes ar kauliņu
  • 3 apelsīni
  • 1 citrons
  • 1/2 tējk. melnie pipari
  • 1/2 tējk. baltie pipari
  • 1/2 tējk. čili pipari
  • sāls
Apelsīnu sula tiek uzskatīta par vienu no vērtīgākajām augļu sulām. Tā lieliski nomāc slāpes, paaugstina organisma imunitāti un iznīcina mikrobus. Un protams, arī gardēži pamatoti šo augli ierindo topa pirmajās vietās. Izmēģiniet šo recepti un sapratīsiet kāpēc.

Pagatavošana 3 porcijas

1
No citrona un 2 apelsīniem izspiest sulu. Atlikušo apelsīnu sagriezt šķēlītēs.
Gaļu ielikt traukā, pārliet ar sulu, pievienot visas garšvielas un apelsīna šķēlītes, apmaisīt. Marinēt vismaz 3 st., ik pa brīdim apmaisot.
2
Karbonādes cept uz grila vai pannā līdz gatavībai. Pasniedz ar grilētiem vai svaigiem dārzeņiem, kartupeļiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni