Kartupeļu-kūpinātu desiņu "šašliks"
Sastāvdaļas
- 12-14 jaunie kartupeļi
- 6-8 kūpinātas Mednieku desiņas
- 1 gl. ābolu medalus
- 3 ēd.k. asas sinepes
- koka irbulīši
Ir zināms, ka kvalitatīva produkta izmantošanai ir milzīgas iespējas, jo īpaši kulinārijā. Šajā receptē tiek izmantota īpaša marināde, kas arī ir šī ēdiena galvenā veiksmes atslēga.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Alu sajauc ar sinepēm.
2
Kartupeļus kārtīgi nomazgā un sagriež šķēlītēs. Desiņas sagriež 6-8 daļās. Kartupeļus un desiņas uzdur uz iesmiņiem, saliek dziļākā traukā un pārlej ar pagatavoto mērci. Atstāj uz 20 minūtēm marinēties ik pa brīdim apgrozot.
3
Iesmiņus liek uz grila un cep līdz kakrtupeļi iz mīksti, ik pa brīdim apgrozot un apsmērējot ar mērci.
4
Pasniedz ar medalu un BBQ vai sinepju mērci.