Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kebabs no buka gaļas

Sastāvdaļas
  • 500g cūkgaļa
  • 500g buka gaļa
  • 100g bekons
  • 4 sīpoli
  • zaļumi
  • sāls, pipari pēc garšas
Ja nu veiksmīgs gadījums vai labs cilvēks jums sagadājis buka gaļu, tad noteikti izmēģiniet šo vienkāršo kebabu pagatavosanas recepti. Garšo vienkārši dievīgi!

Pagatavošana

1
Sīpolus nomizo un smalki sakapā. Gaļu un bekonu samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Gaļai pievieno sīpolu un smalki sakapātus zaļumus, visu kārtīgi sajauc.
2
Gaļas masai pievienot sāli un svaigi maltus piparus. 7-8 minūtes gaļu kārtīgi mīcīt ar rokām. Tad vēl kādas 10 minūtes atdauzīt pret galdu - tas nozīmē, no gaļas masas izveido bumbu un ar spēku vairākas reizes met pret galda virsmu. Tā dara, lai gaļa labāk turās kopā un cepšanas procesā tā nekrīt no iesmiem.
3
Iesmus labāk izvēlēties plakanus, tad gaļa labak turās un nekrīt no iesma. Var izmantot arī koka iesmums, bet tad iepriekš 30 minūtes jāizmērcē ūdenī. Apkārt iesmiem veido tādas kā desiņas un grillē 10-15 minūtes ik pa brīdim apgrozot.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni