Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Ķiršu zupa Monroe gaumē

Sastāvdaļas
  • Bumbām:
  • 180 g biezpiens
  • 4 ēd.k. cukurs
  • vaniļas cukurs (pēc vēlēšanās)
  • 1 ola
  • 6 ēd.k. milti
  • &nbsp
  • Zupai :
  • 400 g saldētu ķiršu
  • 4 ēd.k. cukurs
  • 2 ēd.k. kartupeļu ciete
  • vaniļas cukurs
  • 0,5 l ūdens ( lai nosedz ogas )
Merilina Monro (Marilyn Monroe) ar savu seksualitāti un stilu iekaroja gandrīz visu pasauli. Viņa mācēja sevi tā pasniegt, ka pat prezidenti nespēja palikt vienaldzīgi. Šī recepte ir bijusi Merilinai īpaši mīļa.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Biezpienu saspaida ar dakšiņu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru, olu un izsijātus miltus (miltu daudzums ir atkarīgs no biezpiena). Visu sajauc kopā veidojot viendabīgu masu. Masai jābūt tādā konsistencē, lai no tās var izveidot bumbiņas. No biezpiena masas izveido bumbiņas. Katlā uzvāra ūdeni, nelielām porcijām biezpiena bumbiņas liek vārošā ūdeni un vāra līdz tās uzpeld. Gatavās bumbiņas ar karoti izņem no vāroša ūdens un novieto uz šķīvja, lai atdziest.
2
Katliņā uzvāra ūdeni, ieber cukuru, vaniļas cukuru, pievieno ogas un vāra, kamēr ogas sāk šķīst. Glāzē ieber kartupeļu cieti, pielej ūdeni un visu kārtīgi samaisa. Glāzes saturu lēnām ielej katlā, nepārtraukti maisot, lai neveidojas kunkuļi. Vāra vēl ~ 2minūtes. Atdzesēto masu sablenderē vai izspiež caur sietu.
3
Katrā šķīvī ieliek pāris biezpiena bumbiņas un pārlej ar zupu.
4
Dekorē ar piparmētras lapiņām

Pievienot komentāru

Deserti