Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Beef steak with roasted tomato, selective focus

Liellopa steiks ar balzamiko un ķiršu tomātiem

Sastāvdaļas
  • 2 liellopa steiki
  • 100g kiršu tomātiņi
  • 1/2 gl Balzamiko
  • zaļumi
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • sāls, pipari
Kā vienu no labākajām un lielākajām liellopa audzētāju valstīm steiku cienītāji uzskata Argentīnu. Taču ja labi pameklē, arī Latvijā var iegādāties kādu lielisku liellopa galas gabalu steikam. Ja jums ir paveicies un gaļa steika pagatavošanai ir, tad šī recepte būs tieši laikā!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Nelielā pannā ieliet Balzamiko un reducēt (apm. 5 min.). Tomātus sagriezt uz pusēm, pievienot etiķim, ātri apmaisīt un izslēgt uguni.
2
Pannā uzkarsēt eļļu un uz vidējas uguns cept gaļu 7-9 min, vienreiz apgriežot. Gaļu pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
3
Gatavu gaļu pasneidz kārtojot pa virsu tomātus un pārlejot ar mērci. Dekorē ar zaļumiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni