Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Marinated fried sardines with onion, selective focus

Marinētas salakas ar mārrutkiem

Sastāvdaļas
  • 1kg izķidātas salakas
  • 4-5 sīpoli
  • 3-4 ēd.k. milti
  • eļļa cepšanai
  • 1 gl. etiķis
  • 100g rīvēti mārrutki
  • 1 ēd.k. cukurs
  • 3-4 lauru lapas
  • 4-6 smaržīgo piparu graudiņi
  • sāls
Receptē izmantotās salakas var aizstāt ar reņģēm. Tas nekādā ziņā ēdienu nepadarīs sliktāku. Lai labi garšo!

Pagatavošana 6 porcijas

1
Izķidātas salakas pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un cep uzkarsētā eļļā no abām pusēm.
2
Katlā uzkarsē ūdeni ar etiķi, pievieno mārrutkus, lauru lapas, piparus, cukuru un sāli pēc garšas, uzvāra un mazliet atdzesē. Sīpolus notīra un sagriež gredzenos.
3
Ceptas zivis kārto traukā, pārliek ar sīpolu gredzeniem un pārlej ar marinādi. Trauku apsedz ar vāku un novieto ledusskapī uz 24 stundām marinēties.

Pievienot komentāru

Uzkodas