Menca ar pikanto mango pergamentā
Sastāvdaļas
- 4 mencas filejas
- 8 lielas garneles
- 2 vaniļas pākstis
- 1 mango
- olīveļļa
- sāls, pipari
Mencas gaļa ir iecienīta vai katrā ģimenē. Ēdieni no tās atrodami katrā restorāna ēdienkartē. Un tam ir izskaidrojums - menca ir ļoti garšīga un ar to var variēt gluži kā ar konstruktoru. Šodien piedāvājam vienkāršu, taču interesantu mencas pagatavošanas veidu.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Mango notīrīt un sagriezt
plānās šķēlītēs. Vaniļas pākstis sagriezt divās daļās un tad gareniski
uz pusēm.
Garneles notīrīt.
2
Sagatavot pergamentu.
Katras pergamenta lapas vidū sakārtot mango. Pa virsu uzlikt pa vienai
mēncas filejai, pa 2 garnelēm un pa 2 vaniļas pāksts gabaliņiem.
Kārtīgi pārkaisīt ar sāli un pipariem un apslacīt ar olīveļļu. Pergamentu aizlocīt ciet, cept 15 min.
3
Pasniedz ar rīsiem.