Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Menca ar pikanto mango pergamentā

Sastāvdaļas
  • 4 mencas filejas
  • 8 lielas garneles
  • 2 vaniļas pākstis
  • 1 mango
  • olīveļļa
  • sāls, pipari
Mencas gaļa ir iecienīta vai katrā ģimenē. Ēdieni no tās atrodami katrā restorāna ēdienkartē. Un tam ir izskaidrojums - menca ir ļoti garšīga un ar to var variēt gluži kā ar konstruktoru. Šodien piedāvājam vienkāršu, taču interesantu mencas pagatavošanas veidu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Mango notīrīt un sagriezt plānās šķēlītēs. Vaniļas pākstis sagriezt divās daļās un tad gareniski uz pusēm. Garneles notīrīt.
2
Sagatavot pergamentu. Katras pergamenta lapas vidū sakārtot mango. Pa virsu uzlikt pa vienai mēncas filejai, pa 2 garnelēm un pa 2 vaniļas pāksts gabaliņiem. Kārtīgi pārkaisīt ar sāli un pipariem un apslacīt ar olīveļļu. Pergamentu aizlocīt ciet, cept 15 min.
3
Pasniedz ar rīsiem.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni