Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olas ar sinepju mērci

Sastāvdaļas
  • 8 cieti vārītas olas
  • 100g grieķu-turku jogurts
  • 4 pil. Tabasco mērce
  • 3 ēd.k. laba majonēze
  • 1 ēd.k. sinepes
  • 1 ēd.k. etiķis
  • 1 ēd.k. mārrutki (pēc izvēles)
  • škipsniņa cukurs
Uzturā esot izmantojamas arī olu čaumalas, kas ir labs kalcija avots. Taču mēs tomēr rekomendējam pirms ēšanas olas čaumalu nolobīt. Pati ola ir pietiekami garšīga un veselīga. Vistas ola satur A, D, E un B grupas vitamīnus, kā arī dažādas minerālvielas. Olas satur daudz holesterīna, bet tā negatīvo ietekmi mazina olās esošais lecitīns.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sinepes uzputot ar Tabasco mērci, pievienot etiķi, cukuru, jogurtu un majonēzi. Pēc garšas pievienot mārrutkus.
2
Olas pārgriezt uz pusēm, izkrtot uz šķīvja. Pārliet ar pagatavoto mērci un pasniegt. Klāt var piedāvāt dārzeņu salātus un tostus.

Pievienot komentāru

Uzkodas