Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paipalas grilētas ar garšvielām

Sastāvdaļas
  • 4 paipalas
  • 1 citrons
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēd.k.olīveļļa
  • 1 tējk. malts korinadrs
  • šķipsniņa. malts kanēlis
  • šķipsniņa cili pipari
  • sāls
Paipalu gaļa no citu putnu gaļas atšķiras ar savu maigo konsistenci, sulīgumu, patīkamo aromātu un lieliskām garšas īpašībām. Pateicoties izteikti smalkam aromātam, savdabīgām garšas īpašībām paipalu gaļa jau izsenis bija bagātnieku ēdienkartē. Taču šodien paipalas ir kļuvušas pieejamas jebkuram gardēdim.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sarīvēt citorna mizu, no citrona izspiest sulu. Ķiplokus smalki sakapāt. Citrona sulu, korinadru, kanēli un asos piparus sajaukt ar ķiplokiem, citrona sulu, citorna mizu un eļļu.
2
Paipalas sagriezt uz pusēm un atvērt kā grāmatu. Ar sagatavoto marinādi iesmērēt paipalas, apsegt ar plēvi un marinēt 2 stundas.
3
Paipalas grilēt uz ieeļļotām restēm līdz gatavībai ik pa brīdim apgrozot, apm. 20 min.
4
Pasniedzot pārkaisīt ar sāli.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni