Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pasta ar vistu akniņām un marinētiem sīpoliem

Sastāvdaļas
  • 250g pasta
  • 2 iep. marinēti sīpoli
  • 300g vistas aknas
  • 150g austersēnes
  • 100ml saldais krējums
  • timiāns
  • eļļa
  • sāls, pipari
Marinēti sīpoli ir lieliska piedeva pie dažādiem ēdieniem. Taču šajā receptē tie ēdienam piedod īpašu noti. Pagatavojot šo recepti vienreiz, tā noteikti iekļūs jūsu recepšu topā un savējos iepriecināsiet ne reizi vien. Pārliecinaties!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Sēnes sagriež mazākos gabalos. Vistas aknas notīra no plēvēm un arī sagriež smalkāk. Sālsūdenī novāra pastu atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni nolej, atstājot mazliet mērcei.
2
Pannā uzkarsē eļļu un apcep sēnes. Pievieno vistas aknas, sāli un svaigi maltus piparus un aknas apcep. Tad pievieno sīpolus un iztvaicē šķidrumu. Pievieno saldo krējumu, timiānu, pastu un visu uzkarsē. Kārtīgi visu apmaisa un uguni izslēdz.
3
Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Pastas