Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piedeva šašlikam no Margilanas

Sastāvdaļas
  • 200g kāpostu
  • 1 sīpols
  • 1 neliels gurķis
  • 20g dilles
  • 1/2 zaļā asā pipara
  • 1 tējk. etiķa
  • sāls
Ja jums kādreiz gadīsies būt Ferganā, tad noteikti aizbrauciet uz Margilānu - tā ir viena no senākajām pilsētām Ferganas apgabalā, 9 km attālumā no pašas Ferganas. Apmklējiet seno Pir Siddik un Hodža Magiz mauzoleju, "Jodorlik" - pēdejo rūpnīcu Centrālāzijā, kur vēl aizvien ražo roku darinātu zīdu. Un noteikti apmeklējiet čaihanu ar strūklaku, koka tapčaniem, kur var baudīt garšīgāko šašliku un lielisku zaļo tēju.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Sīpolu sagriezt plānos gredzenos vai pusgredzeno, noskalot zem auksta ūdens un notecināt.
Kāpostu sagriezt plānās strēmelītēs.
Gurķi sagriezt plānās pusripiņās.
Dilles un piparus smalki sakapāt.
Visas sastāvdaļas sajaukt kopā ar rokām, pārkaisot ar sāli. Sakārtot traukā, kurā pasniegsiet un pārliet ar etiķi.

Pievienot komentāru

Grilam