Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Rīsu salāti ar vistas fileju un kokosa pienu

Sastāvdaļas
  • 150g rīsi
  • 2 vārītas vistas filejas
  • 125ml kokosa piens
  • 4 svaigi lauku gurķi
  • 2 tējk. zivju mērce
  • 1/2 laims
  • 1 zalš čili pipars
  • kinza
  • sāls
Mūsu platuma grādos vista, viennozīmīgi, ir populārākais gaļas produks ne tikai pateicoties savām garšas īpašībām, bet arī plašajām pagatavošanas iespējām. Šodien vēlamies padalīties ar kādu vistas filejas pagatavošanas recepti. Lai labi garšo!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Rīsus novāra sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
Vistas filejas sadala mazākos gabalos.
Čili piparu sagriež mazos kubiņos.
2
Kokosa pienu sajauc ar sasmalcinātu kinzu, svaigi spiestu laima sulu, čili pipariem, zivju mērci un rīvētu laima miziņu.
3
Rīsus sajauc ar kokosa mērci un vistas gaļu. Porcijas šķīvjos liek sagrieztu svaigu gurķi, pa virsu kārto salātus. Dekorē ar sasmalcinātu laima miziņu.

Pievienot komentāru

Pupas & graudi