Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salāti ar vistu, jogurtu un šampinjoniem

Sastāvdaļas
  • 200g turku/grieķu jogurts
  • 300g vistas fileja
  • 50g šampinjoni
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēd.k. franču sinepes
  • 1 laims
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • 1 ēd.k. člii mērce
  • sāls un svaigi malti pipari
Viens no liesākajiem olbaltumvielu avotiem ir vistas fileja. Vistas filejai ir augsta bioloģiskā vētība - tas nozīmē, ka organisms varēs to viegli pārstrādāt.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Vistas fileju sagriezt plānās strēmelītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept vistas fileju ar čli mērci. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
2
Šampinjonus notīrīt no smiltīm un sagriezt mazākos gabalos. Lokus smalki sakapāt. No laima izpiest sulu un sarīvēt mizu. Pievienot jogurtu, sinepes un samaisīt.
3
Vistas fileju sajaukt ar mērci un šaminjoniem, ievietot ledusskapī līdz pasniegšanai.

Pievienot komentāru

Salāti