Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sendvičs ar arbūzu un ceptu bekonu

Sastāvdaļas
  • 400 g arbūzs
  • 8 šķēles maizes tostiem
  • 4 plānas žāvēta bekona šķēles
  • 150 g brinza
  • naturāls jogurts (bez piedevām)
  • buntīte rukolas vai salātlapas
  • mazliet kinza
  • svaigi malti pipari
Arbūzu ierasts baudīt kā desertu, bet tas lieliski sader ar dažādiem citiem produktiem un it īpaši ar ceptu vai grilētu bekonu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kinzu noskalot un atdalīt lapiņas no kātiņa, lapiņas smalki sakapāt. Sajaukt kinzu, brinzu un jogurtu, tadās proporcijās, lai izveidoto masu var uzsmērēt uz maizes. Bekona šķēles apcept no abām pusēm, sausā pannā, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Apcepto bekonu nolikt uz papīra dvieļiem, lai notek tauki. Uz pannas vai tosterī viegli apgrauzdēt maizes šķēles. Arbūzu sagriezt 4 šķēlītēs, noņemt mizu un izņemt sēkliņas. Apgrauzdēto maizi iesmērē ar jogurta masu. Virsū liek bekonu, tad rukolu un virsū maizes šķēli.
2
Pasniedz siltu.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči