Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Citronu krēms

Sastāvdaļas
  • 12 citronu miziņa (tikai dzeltena daļā)
  • 1l degvīns 69%
  • 2 l svaigs piens
  • 2 kg cukurs
  • vaniļas pāksts
Būs daži kuri izlasot receptes nosaukumu un sastāvdaļas sāks šaubīties, bet nevajag! Visas pie mums publicētās receptes ir pārbaudītas un ja atzītas par labu esam - publicētas recepšu sadaļās. Sekojiet receptūrai un viss izdosies.

Pagatavošana

1
Stikla traukā ielikt citrona mizas, pārliet ar degvīnu, aizvākot un nolikt tumša vietā uz 4 dienām ievilkties. Pēc 4 dienām pienu uzkarsēt ar cukuru un ļaut vārīties 3-4 minūtes. Pienu vajag visu laiku maisīt, lai nepiedeg. Pievienot vaniļas pāksts saturu, atdzesēt un izfiltrēt caur marli. Degvīnu ar citronu mizām arī izfiltrēt, mizas izmest. Sajaukt degvīna šķidrumu ar piena šķidrumu. Kārtīgi samaisīt un saliet pudelēs.
2
Glabāt ledusskapī. Pasniedz aukstu.
3
Alkohola pārmērīga lietošana ir kaitīga jūsu veselībai!

Pievienot komentāru

Alkoholiskie dzērieni