Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Tortilla ar vistu un pikanto mērci

Sastāvdaļas
  • 1 iep. šķiņķi bez kaula un ādas pikantajā marinādē
  • 4 tortillas
  • 2 svaigi lauku gurķi
  • salātlapas
  • 1/2 laims
  • 1gl dabīgais jogurts bez piedevām
  • 2 ēd.k. kaltētas piparmētras
  • marinēti Halapenjo pipari
  • 1/8 tējk. Kajennas pipari
  • 1/4 tējk. brūns cukurs
  • 1 ķiploka daiviņa
  • sāls, pipari
Šodien iepriecināsim asu un pikantu ēdienu cienītājus. Šī pārbaudītā un vienkārši pagatavojamā recepte neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim. Lai labi garšo!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Mērcei jogurtu sajauc ar kajennas pipariem, sasmalcinātu ķiploka daiviņu, svaigi spiestu laima sulu, cukuru, pievieno kaltētas piparmētras un sāli pēc garšas.
2
Gaļu grilē vai cep uz pannas. Gatavu gaļu sagriež mazākos gabalos.
3
Salātlapas saplūkā ar rokām mazākos gabalos, gurķus nomazgā un sagriež ripiņās.
4
Uz tortillas kārto salātlapas, gurķus, gaļu, Halapenjo piparus, pārlej ar mērci un satin.
5
Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči