Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas stilbiņi ar brendiju

Sastāvdaļas
  • 1 kg vistas stilbi
  • Marinādei:
  • 4-5 kiploka daiviņas
  • 2 timiāna zariņi
  • 1 laima sula
  • 4 ēd.k. brendijs
  • 1 tējk. tomātu pulveris
  • olīveļļa
  • šķipsniņa čili pipari
  • sāls un svaigi malti pipari pēc garšas
Brendijs kā alkoholisks dzēriens ir zināms visā plašajā pasaulē un gardēži jau gadu simtiem cenšas rast jaunas garšas nianses un brendiju izmanto arī kā piedevu konditorejā un kulinārijā. Pamēģiniet un vienkāršākie vistas gaļas stilbiņi garšos īpaši!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Ķiplokus smalki sakapāt un saberzt ar sāli un pipariem. Pievienot brendiju, olīveļļu un pārējās garšvielas. Maisā bez caurumiem ielikt vistas stilbus, pārliet ar marinādi, izlaist gaisu un maisiņu aizsiet. Ar rokām "paspaidot" maisiņu sajaukt visas sastāvdaļas. Atstāt istabas temperatūrā marinēties, ik pa brīdim maisiņu "paspaidīt".
2
Vistas stilbus var cept cepeškrāsnī, var cept uz grila.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni