Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ravioli ar ķiplokiem

Sastāvdaļas
  • 250g svaigi ravioli ar sieru
  • 4 ķiploka daviņas
  • 50g Parmezāns
  • olīveļļa
  • melno piparu graudiņi
  • sāls
Itāļu ēdienu cienītāju pulks nenoliedzami dienu no dienas paliek kuplāks. Pieminot šīs zemes virtuve nevaram nepieminēt ravioli. Tad nu vēl viena šī lieliskā ēdiena pagatavošanas variācija jūsu vērtējumam.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pagatavot ķiploku eļļu - piestā saberzt kopā melnos piparus, ķiplokus un sāli. Katliņā uzkarsēt eļļu, noņemt no uguns un pievienot saberztus ķiplokus ar sāli un pipariem. Pievienot pusi no sarīvēta Parmezāna. Maisīt, kamēr beigs čurkstēt.
2
Atsevišķā katlā uzvārīt sālsūdenī ravioļus (skatīt instrukciju uz iepakojuma), notecināt un samaisīt ar ķiploku eļļu.
3
Pasniedzot dekorēt ar atlikušo Parmezānu.

Pievienot komentāru

Pastas