Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Aprikožu un kabaču salāti

Sastāvdaļas
  • 1 kabacis
  • 3-4 aprikozes
  • jaunie sīpoli
  • sāls un svaigi maltie pipari pēc garšas
  • olīveļļa
  • svaigi spiesta citrona sula
Daudziem as ir atklājums, ka kabačus var ēst zaļus, t.i. ne vārītus vai ceptus, bet tādus kā ir. Šajos salātos kabačus var aizvietot arī ar svaigiem gurķiem.

Pagatavošana

1
Kabaci nomazgā un ar dārzeņu mizojamo sagriež sloksnītēs, pārlej ar olīveļļu un citrona sulu un ļauj ievilkties. Aprikozes atbrīvo no kauliņiem un sagriež gabaliņos. Sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tad kārto aprikozes, sīpolus un kabačus uz šķīvja, pārkaisa ar sāli, pipariem un zaļumiem.

Pievienot komentāru

Salāti