Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ceptas pupiņas ar sieru

Sastāvdaļas
  • 2 bundž. konservētas pupiņas
  • 350g konservēti tomāti
  • 50g Čedaras siers
  • 1 tējk. Vusteršīras mērce
  • 1 tējk. Tabasco
  • 2 ēd.k. kečups
  • 1 ēd.k. Barbekjū mērce
  • 1 tējk. medus
  • 1-2 tējk. sinepes
  • 1 ēd.k. olīveļļa
Tradicionāli ceturtdienās publicējam recepti, kuru esam atraduši kādā no kulinārijas blogiem. Šoreiz ieskatījāmies krievu blogera Mišas no Rostovas-uz-Donas blogā mikeeats.livejournal.com.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. No pupiņām notecināt šķidrumu. Karstumizturīgā formā (čuguns, keramika) uzkarsēt eļļu un apcept tajā pupiņas. Pievienot visas pārējās sastāvdaļas izņemot sieru un uzvārīt. Pārkaisīt ar sarīvētu sieru un cept cepeškrāsnī apm. 15 min.
2
Mūsu izmaiņas. Mēs nelietojām barbekjū mērci un Tabasco, bet pievienojām Halapenjo piparus. Šādas pupiņas var pasniegt pie gaļas kā piedevu, vai ēst kā pilnvērtīgu ēdienu.

Pievienot komentāru

Pupas & graudi