Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Bean salad with tomato sauce on bread, selective focus

Čiabata ar siltiem pupiņu salātiem

Sastāvdaļas
  • 400g konservēti tomāti
  • 400g konservētās sarkanās pupiņas
  • 400g konservētas baltās pupiņas
  • 4-6 Čiabatas šķēles
  • 100g bekons
  • 1 sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 gl vistas buljons
  • 1 ēd.k. franču sinepes
  • 2 ēd.k. Vorčesteras mērce
  • Tabasco mērce pēc garšas
  • zaļumi
  • sāls, pipari
Šī vienkārši pagatavojamā salātu recepte noderēs gan ikdienā, gan svētku reizēs, kad galdā vēlaties celt ko neikdienišķu. Ieprieciniet sevi un citus!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Bekonu sagriezt mazos kubiņos. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapāt. Katlā ar biezu apakšu apcept bekonu, lai izdalās tauki, pievienot sīpolus un ķiplokus un cept visu kopā uz mazas uguns, kamēr tie kļūst zeltaini. Pievienot pupiņas, sasmalcinātus konservētus tomātus, buljonu un sautēt uz vidēji lielas uguns apm. 20 min. Beigās pievienot visas mērces, sinepes, sāli un svaigi maltus piparus.
2
Čiabatu apgrauzdēt tosterī vai uz pannas.
3
Salātus servē uz čiabatas šķēlēm, pārkaisot ar zaļumiem.

Pievienot komentāru

Salāti