Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Espresso kūkas

Sastāvdaļas
  • 150g milti
  • 125g cukurs
  • 75ml piens
  • 50g kakao pulveris
  • 50ml espresso kafija
  • 40g sviests
  • 1 ola
  • 1 tējk. cepamais pulvers
  • vaniļas ekstrakts
  • Dekoram:
  • 350g šokolādes siers Philadelphia Milka
Senāk turku līgavaiņiem bija jāapsola, ka viņi vienmēr spēs apgādāt savas jaunās sievas ar kafiju. Taču ļoti pat iespējams, ka paliekot populārākai tieši šai receptei, visiem pasaules līgavaiņiem būs jasola - vienmēr savai mīļotajai gatavot šīs Espersso kafijas kūkas!

Pagatavošana

1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
Sviestu izkausē, pievieno vaniļas ekstraktu un kafiju, atdzesē.
Miltus izsijā, pievieno cepamo pulveri, kakao un cukuru.
Olām pievieno pienu un uzputo ar dakšu.
Miltus sajauc ar olu-piena masu un sviesta-kafijas masu. Samaisa, līdz veidojas viendabīga masa.
2
Ar mīklu piepilda formiņas, aizpildot 2/3 no tilpuma. Cep cepeškrāsnī 15-20 min.
3
Kūkas atdzesē un izdekorē ar šokolādes sieru.

Pievienot komentāru

Konditoreja