Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ķilavu salāti

Sastāvdaļas
  • 200g ķilavas
  • 3 cieti vārītas olas
  • 200g ar mizu vārīti kartupeļi
  • 300g āboli
  • 200g vārīta vērša mēle
  • skābs krējums
  • sinepes
  • zaļumi
Kad tuvojas svētki ir vēlme celt galdā ko interesantu un neikdienišķu. Labs padomdevējs šādā situācijā ir vecās pavārgrāmatas. Zvaigzne ABC piedāvā 1938.gada M.Feldmanes grāmatu"Aukstais galds" un šaubām nav pamata. Ļoti daudz interesantu un aktuālu recepšu arī šim laikam.

Pagatavošana 10 porcijas

1
Ķilavas iztīra, sīki sagriež strēmelītēs. Tāpat sagriež nomizotus kartupeļus, olas, ābolus un vērša mēli. Ķilavām pārlej krējumu (daļu atlikt dekoram), pieliek pēc garšas sinepes, labi samaisa. Ieliek pārējās sastāvdaļas, viegli izmaisa.
2
Sakārto salātus traukā un dekorē ar ķilavām, zaļumiem un vārītām olām.

Pievienot komentāru

Salāti