Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pudiņš ar banānu krēmu

Sastāvdaļas
  • 0.5l piens
  • 300ml saldais krējums
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1/2 tējk. vaniļas cukurs
  • 2 ēd.k. kartupeļu ciete
  • 2 banāni
  • 2 ēdk. sviest
  • 4 ēdk. cukura
Brīdī, kad vēlaties sevi iepriecināt, pagatavojiet šo desertu. Vienkārši, ātri un ļoti garšīgi.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Apm.100 ml aukstā pienā izšķīdināt kartupeļu cieti un pievienot olas dzeltenumus. Pārējo pienu pārliet katliņā un uzkarsēt. Pievienot cukuru un vaniļas cukuru. Kad piens ir uzkarsis, pamazām pievienot pienu ar kartupeļu cieti. Visu laiku maisot, karsēt 1-2 min. Pudiņu saliet deserta trauciņos un novietot ledusskapī.
2
Banānus notīrīt, sagriezt ripiņās. Pannā izkausēt sviestu un pievienot 2 ēd.k. cukura. Apmaisīt un pievienot banānus. Cept banānus, kamēr tie izšķīst un cukurs ir pilnībā izkusis. Ja desertu neplānojat pasniegt bērniem, tad var pievienot kādu alkoholu.
3
Saldo krējumu uzputot ar atlikušo cukuru. Banānus atdzēst un saspaidīt ar dakšu. Pievienot saldo krējumu, samaisīt.
4
Pudiņu pasniedz ar banānu krēmu. Izdekorēt var ar rīvētu šokolādi vai sasmalcinātiem cepumiem.

Pievienot komentāru

Deserti