Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Rasols ar siļķi

Sastāvdaļas
  • 300g ar mizu vārīti kartupeļi
  • 200g vārīta desa
  • 200g siļķes fileja
  • 100g vārīti burkāni
  • 4 marinēti gurķī
  • 4 cieti vārītas olas
  • 1 sīpols
  • 1gl skābs krējums
  • 1 ēd,k. sinepes
  • zaļumi dekorēšanai
  • sāls un svaigi malti pipari pēc garšas
Katrai saimniecei ir sava rasola (rosola) recepte, mēs arī vēlamies padalīties ar vienu diezgan interesantu šo salātu pagatavošanas variāciju.

Pagatavošana

1
Kartupeļus, burkānus, olas, desu un siļķi sagriezt vienādos gabalos. Sīpolu smalki sakapāt. Krējumu sajaukt ar sinepēm un sīpoliem. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.
2
Salātus var pasniegt kopējā traukā, sajaucot ar mērci. Bet var sakārtot porcijas šķīvjos un atsevišķi mērces traukā pasniegt mērci.

Pievienot komentāru

Salāti