Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Sautējums ar desiņām

Sastāvdaļas
  • 4-6 kūpinātas desiņas (Mednieku, Alkšņu)
  • 1 baklažāns
  • 1 cukini vai kabacis
  • 1 sīpols
  • 2 tomāti
  • 100ml dārzeņu buljons
  • 2 zariņi timiāns
  • sāls, pipari
Pagatavojot šo sautējumu, smaržo visa māja, bet mājinieki priekā berzē vēderus.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Desiņas sagriez ripiņās. Baklažānus sagriez kubiņos, pārlej ar ūdeni, pievieno sāli un atstāj uz 10 minūtēm. Pēc tam ūdeni nolej, baklažānus nosusini ar papīra dvieli.
2
Arī kabaci un tomātus sagriezt kubiņos. Sīpolu smalki sagriez.
3
Uzkarsētā pannā apcep desiņas un noliec malā. Apcep sīpolus. Pievienot pārējos dārzeņus un apcep arī tos.
4
Pielej buljonu, pievieno timiāna lapiņas, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un sautē, kamēr šķidrums iztvaiko. Pievieno apceptās desiņas, apmaisi un pasautē vēl pāris minūtes. Pasniedz siltu.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni