Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Rudenīgais sautējums ar kaņepju-ingvera medalu

Sastāvdaļas
  • 500g cūkgaļa (lāpstiņa)
  • 200 ml vistas buljons
  • 100ml kaņepju-ingvera medalus
  • 4 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 200g ķirbis
  • 1 kukurūzas vālīte
  • 1 sīpols
  • čili pipari
  • eļļa
Jo aukstāks laiks aiz loga, jo siltākas receptes mūsu piedāvājumā. Izmēģimiet šo recepti un pārliecinaties, ka labs un kvalitatīvs alus var būt arī lieliska piedeva gatavojot ēdienu!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Dārzeņus nomizo. Sagriez burkānus šķēlītēs, kartupeļus un ķirbi - kubiņos, sīpolu - gredzenos, no kukurūzas nogriez graudiņus.
2
Sautējamā katlā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un burkānus. Tad pievieno gaļu un apcep to 5 min. Pievieno kartupeļus un ķirbi un cep vēl 5 min. Pievieno buljonu, alu, sautē 30 min. Pašās beigās pievieno kukurūzu, smalki sakapātas dilles, sāli un čili piparus pēc garšas, izslēdz uguni un apsedz ar vāku, lai ievelkās vēl minūtes 10.
3
Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni