Salāti ar ceptām sēnēm un pupiņām
Sastāvdaļas
- 500g šampinjonu
- 2 sīpoli
- 400g konservētu pupiņu
- 1 ed.k. baltvīna etiķa
- krējums vai majonēze
Šos salātus var pasniegt gan aukstus, gan karstus. Brīnišķīgi aizvieto pamatēdienu vai arī kalpo kā piedeva kādam gaļas ēdienam vai zivij.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Sīpolus nomizot, sagriezt ripiņās. Šampinjonus notīrīt un sagriezt. No pupiņām noliet lieko šķidrumu.
2
Sīpolus apcept līdz zeltainai krāsai un pēdējā brīdī pievienot etiķi.
3
Atsevišķi apcept šampinjonus. Sajaukt kopā šampinjonus, sīpolus un pupiņas. Pārliet ar majonēzi vai krējumu.