Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salāti ar kūpinātu lasi un ikriem

Sastāvdaļas
  • 150g kūpināts lasis
  • 4 olas
  • 125g zaļie zirnīši
  • 125g vārīti burkāni
  • 200g vārīti kartupeļi
  • 100g svaigs gurķis
  • 100g skābs ābols
  • 150g sarkanie ikri
  • 100g krējums
  • dilles
  • sāls, pipari
Šie salāti ne tikai izcili garšo, bet arī lieliski izskatās. Bagātiniet ar tiem savu svētku galdu un ļaujieties neaizmirstamam baudījumam.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Lasi, kartupeļus, burkānus, gurķi un ābolu sagriezt vienādos kubiņos apm. zirņa lielumā. Olas smalki sagriezt. Dilles smalki sakapāt. Visu salikt bļodā, pārliet ar krējumu un samaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus. Līdz pasniegšanai uzglabāt ledusskapī.
2
Pirms pasniegšanas pievienot ikrus, mazliet atstājot dekoram. Salātus vēlreiz apmaisīt. Ar gredzena palīdzību izveidot tornīšus, dekorē ar ikriem un dillēm.
3
Ja nav speciāla gredzena salātu noformēšanai, tad to var izveidot pašu spēkiem, izgriežot kādas konservu bundžas augšu un apakšu.

Pievienot komentāru

Salāti